Trecom är en nytänkande återförsäljare som hjälper företag i hela Sverige med anpassade telefonilösningar. Vi samarbetar med alla stora operatörer och har därför möjligheten att hitta den perfekta lösningen till varje kund. Vi är dessutom stolta medlemmar av RingUp som är Sveriges äldsta kedja för återförsäljare.

Trecom består idag av 17 drivna och engagerade medarbetare och finns i Jönköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.

Vi är övertygade om att vår professionalism, tillgänglighet och fantastiska service varit nyckeln till att vi lyckats bli en av landets bästa och snabbast växande telekomåterförsäljare.

Vad blir din nya roll?
Som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av abonnemang, växellösningar och övriga tjänster från de största mobiloperatörerna.

Du disponerar din tid relativt fritt och lägger självständigt upp din dag med nya kundmöten, uppföljningar samt. administration. Som Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen vilket innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både som säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Din profil
Vi söker dig som drivs av ett högt tempo, är tävlingsinriktad och alltid vill överträffa dig själv. Du vet hur du ska prioritera din tid och dina arbetsuppgifter på ett strukturerat vis.

Du är självgående och motiveras av goda resultat samt långsiktiga kundrelationer och medveten om att hårt arbete krävs för att du ska lyckas. Du har några års dokumenterad säljerfarenhet inom företagsförsäljning. Vi vill ha dig som är målmedveten och har en ambition att kunna leverera resultat och skapa goda kundrelationer.

Vi erbjuder dig ett roligt arbete i en härlig miljö med högt i tak och fantastiska kollegor. Du får coachning och utbildning från prisade handledare med lång erfarenhet inom branschen samt stora utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder också en stark produktportfölj med tjänster från Sveriges största operatörer och en mycket attraktiv provisionsmodell.

Kika gärna in på vår Instagram där ni kan följa våra medarbetares vardag: https://www.instagram.com/ringuptrecom/

 

Är detta rätt utmaning för dig?
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan idag. Har du frågor om tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Placeringsort
Göteborg

Om lön
Garantilön + provision (inget lönetak)

Övriga krav
B-körkort
Svenska (tal och skrift)
Engelska (tal och skrift)
Gymnasieutbildning

 

Ansökan
Skickas till gbg@trecom.se
Märkning: AMGBG

Edvin Dzajic

Partner

E-post: edvin@trecom.se
T
el: 010 – 330 16 88