JÖNKÖPING SÖDRA IF – HUVUDSPONSOR

För oss på RingUp Trecom är det självklart att kunna vara med och hjälpa idrotten framåt och vi gillar lokal närvaro. Därför var valet inte svårt att besluta en storsatsning med J-södra. Redan 2015 påbörjade vi vår resa tillsammans med klubben i Superettan då vi tecknade oss som samarbetspartner bland de största sponsorerna. Efter en framgångsrik säsong med blod, svett och tårar hägrade allsvenskan!

Jönköpings Södra IF och Trecom ingick inför säsongen 2016 ett huvudsponsor avtal vilket nu har förlängts över säsongen 2017. Jönköpings Södra IF är väldigt glada och tacksamma för det som vi har åstadkommit tillsammans under föregående säsong och vi ser det förlängda samarbetet som en väldigt viktig grund för klubbens fortsatta etablering i Allsvenskan, säger Mats Tidstrand ordförande i Jönköpings Södra IF.
För oss på Trecom är det en självklarhet att kunna hjälpa J-Södra framåt mot toppen och ett allsvenskt guld. Vi ser detta som en långsiktig relation och samarbetet med klubben har fungerat väldigt bra. Det ligger oss varmt om hjärtat att kunna ge tillbaka till idrotten, säger Johan Smedberg, delägare på Trecom.
Trecom är officiell leverantör av telefoni till Jönköping Södra IF och vi rekommenderar  våra sponsorer och andra företagskunder att ta hjälp av dessa nytänkande experter tillägger Mats Tidstrand.
För frågor:
Mats Tidstrand Ordf. Jönköpings Södra IF, 070-553 45 71
Johan Smedberg Trecom, 072–323 77 00