Varmt välkommen till Trecom

Dagligen är vi en tillgång för hundratals företag och förenklar arbetet för tusentals människor. Vår personal består av kreativa, kompetenta och erfarna individer som vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service för att dem ska vara nöjda, på riktigt.

Vi hjälper företag att upphandla sin Telefoni/IT och hittar lösningar som är kostnadseffektiva, flexibla och anpassade för deras verksamhet.

Vi samarbetar med samtliga stora telekomoperatörer och IT-leverantörer för att våra kunder ska få valfrihet, neutralitet vid upphandling och få bästa möjliga lösning till rätt pris.

Hos oss tar vi helhetsansvar genom att kontinuerligt sköta förhandling, utbildning och support för våra kunder.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Wowservice
Operatörsneutrala
Personlig rådgivare

Kontakta oss

Gå till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ok