Tillsammans är vi ett entreprenörsdrivet, personligt och nytänkande telekombolag.
Vi samarbetar med samtliga operatörer på den svenska marknaden för att erbjuda våra kunder stor valfrihet, enkelhet och bästa möjliga lösning till rätt pris.

Med våra tre fokusområden telefoni, digitala körjournaler och wowservice tar vi helhetsansvar genom att sköta förhandling, utbildning och support för våra kunder.

Vår vision är att bli din helhetsleverantör inom kommunikation-, fordon- & IT lösningar. Dagligen är vi en tillgång för hundratals företag där vi förenklar deras arbete för tusentals användare. Personalen hos oss består av kreativa, kompetenta och erfarna personer som vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service för att ni ska vara riktigt nöjda.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån företaget säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar efter behov.

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Wowservice
Operatörsneutrala
Personlig rådgivare

Kontakta oss

Gå till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ok