Taxikurir i Växjö & Sverige Taxi i Alvesta är två ledande taxiföretag i Småland. De hade fasta växlar som tog stor plats och krävde mycket tid att underhålla. Deras abonnemang var spridda hos olika operatörer och de hade svårt att hålla reda på alla olika avtal.

RingUp/Trecom kunde bäst tillgodose våra behov, säger Edin Dzajic, Ägare av Taxikurir i Växjö & Sverige Taxi i Alvesta.
De hjälpte oss att samla alla abonnemang under ett och samma tak, de två olika bolagen hade två olika växlar, nu har vi en molnbaserad/IP växel som gör att vi kan jobba efter våra egna villkor och på det vis som passar vår verksamhet bäst,
samtidigt som kostnaderna hålls nere.

Vår beställningscentral ansvarar för Taxikurirs och Alvesta Taxis bokningar, tidigare hade vi växelpersonal som enbart jobbade med Taxikurir och personal som jobbade med Alvesta Taxis bokningar.
RingUp/Trecom hjälpte oss att binda samman bolagens växlar i en och samma lösning. Nu är det lättare att ta ut rapporter och statistik så vi kan sköta bemanningen effektivare. Vi ser ju vilka tider på dygnet det ringer mest och kan efter det enkelt bemanna så våra kunder snabbt kan komma fram och boka sin resa.

Driftsäkerhet
Att alltid kunna ta emot bokningar är superviktigt för oss. En nyårsafton då vi har mest bokningar gick vår växel ner. Det var såklart katastrofalt och många kunder blev missnöjda då de inte kunde komma fram till oss.
RingUp/Trecom har sett till att det inte kan hända igen. Skulle datorerna eller nätet gå ner så kopplas samtalen om och ringer istället på backup telefoner. Nu känner vi oss trygga och vet om att allting funkar och att vi har en samarbetspartner som sköter hela vår kommunikation.

Våra leverantörer och samarbetspartners är också nöjdare. Genom att vi enkelt hänvisar oss i den mobila växelappen när vi går på möte eller är upptagna så kommer de snabbare fram till vår växel där de kan lämna ett meddelande och vi ringer upp så snart vi kan. På detta vis kan vi effektivisera vår vardag och jobba smidigare, väldigt bra funktion.

Vi på Taxikurir i Växjö & Sverige Taxi i Alvesta jobbar flexibelt mot våra kunder, därför använder vi oss gärna av flexibla leverantörer som jag tycker att RingUp/Trecom är.

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok