TRECOM STORSPONSOR I ÖIS SÄLLSKAPET

ÖIS kan stolt presentera en ny spännande partner på nivån Sällskapet. Det handlar om Trecom som är återförsäljare och rådgivare inom telefoni och körjournalssystem. Därmed kommer Trecom vara en av ÖIS stora partners under kommande säsong.

Vilka är Trecom?
– Vi är en återförsäljare och rådgivare som hjälper företag att hitta skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar inom telekom och fordonslösningar. Vi samarbetar med Telenor, Tre, Tele2, Telia, Telavox och EasyTelefoni, detta för att våra kunder ska få bästa möjliga telefonilösning. Inom fordonslösningar erbjuder vi av skatteverket godkända elektroniska körjournaler som minskar administrationen , sparar pengar och förbättrar företagets körningar, säger Edvin Dzajic, delägare på Trecom i Göteborg.

Vi träffar alla våra kunder, lär känna deras verksamhet och lyssnar till deras behov och önskemål, därefter tar vi fram en lösning som är anpassad till kunden. Vi är en helhetsleverantör inom telefoni och fordonslösningar då vi också supportar våra kunder under hela avtalstiden, fortsätter Dzajic.

Varför väljer ni att stötta ÖIS och bli partner på nivån Sällskapet?
– För oss på Trecom är det en självklarhet att hjälpa ÖIS framåt mot toppen, ÖIS är en anrik klubb med en fin historia. ÖIS är en klubb som delar våra värderingar och som vi gärna samarbetar med. Vi har fått god respons från både klubben, dess medarbetare och tror på ett framgångsrikt partnerskap.

Dessutom berättar Dzajic att Trecom kommer ge tillbaka en del av vinsten vid affärer inom nätverket.

– I alla affärer vi gör med företagskunder som är medlemmar i ÖIS och stödjer klubben kommer vi att ge tillbaka en del av vinsten till ÖIS. Det är en självklarhet att försöka hjälpa ÖIS framåt och tillbaka till allsvenskan. Det ligger oss varmt om hjärtat att kunna ge tillbaka till idrotten.

ÖIS är glada över att Trecom väljer att stötta klubben och ser fram emot framgångsrikt samarbete.

För frågor:
Henrik Svartborn Försäljningschef, Örgryte Fotboll, 031-357 97 15
Edvin Dzajic Partner, Trecom, 0760-161688