RINGUP TRECOM

Vår vision är att bli din helhetsleverantör inom kommunikation-, fordon- & IT lösningar. Vi vet vikten av att ge våra kunder bästa tänkbara service för att ni ska vara riktigt nöjda.

RingUp Trecom är en oberoende partner som hjälper företag hitta anpassade och kostnadseffektiva lösningar inom telecom, IT & fordonslösningar med över 30års samlad branscherfarenhet. RingUp Trecom har ett väldigt nära samarbete med Telenor, Tre, Tele2, Telia, Phonera & Easy Telefoni. Detta för att ni som företagare ska få bästa möjliga växel och mobillösning till ert företag. Inom IT erbjuder vi molntjänster såsom Office 365 och OneDrive. Vi arbetar även med Elektroniska körjournaler som är godkända av skatteverket för att effektivisera företagens körningar. Detta för att ni ska spara både tid och pengar.

Dessutom är vi stolta medlemmar av RingUp som är Sveriges äldsta kedja för återförsäljare.

Kedjekonceptet RingUp ägs av Electra Gruppen som utvecklar och driver IT intensiva och kostnadseffektiva koncept för varuförsörjning inom hemelektronik och telekommunikation. Koncernen har ca 225 kedjeanslutna butiker med en omsättning i detaljistledet på ca 2,8 miljarder kr.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur RingUp Trecom kan hjälpa ditt företag till en bättre helhetslösning.

Vi söker alltid drivna stjärnor till vårt härliga gäng, läs mer under Lediga tjänster!

Johan, Sargon & Dashmir med personal

Välkomna till RingUp Trecom!