Om oss

Vår inspiration är självklar – det är ni, våra kunder.
Vi fokuserar på att hitta anpassade och kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda efter era behov och önskemål.

Vi vill skapa en relation där våra lösningar kretsar kring kundens önskan och nödvändighet. Vår vision är att bli en helhetsleverantör, där vi står för ansvaret och våra kunder får därmed mer tid över till det de gör bäst.

Vi är en objektiv och opartisk partner i alla situationer. Vi utgår från våra kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang blir vi en partner som både följer med på resan och bidrar till företagets utveckling.

Vi förhåller oss neutrala gentemot operatörer, leverantörer och hårdvaruproducenter och levererar alltid det som vi anser vara den bästa lösningen för våra kunder.
Våra medarbetare vet vad marknaden har att erbjuda i nuläget och vi har en klar syn på vad den kommer att erbjuda i framtiden. Detta sätter oss i framkant och vi tänker alltid ett steg längre. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa lösningarna inom Telefoni, IT och körjournaler.

Vi ser samarbeten som drivande och utvecklande och om vi jobbar tillsammans kan vi nå längre. Därför har vi ett nära samarbete med samtliga operatörer i Sverige idag. Vi kan därför vara en tillgång till hundratals företag där vi dagligen förenklar arbetet för tusentals människor

Trecom är en stolt medlem i RingUp, som är Sveriges äldsta kedja för återförsäljare. Läs mer om om RingUp nedan.

Välkommen till oss på Trecom!

 

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok