Om RingUp

 

Trecom är stolta medlemmar i telekomkedjan Ringup, som är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag. Ringup är rikstäckande och i dagsläget finns vi på fler än 50 platser från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi är en objektiv och opartisk partner i alla situationer och vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.

Vi gör det svåra enkelt!

Ringup är närvarande och en del av våra kunders vardag. Vi tror på att vara proaktiva och på att inget kan ersätta det fysiska mötet. Vi tror på kraften i att lära känna varandra över en kopp kaffe, och på att alltid göra vårt bästa. För när vi möter våra kunder på stan, ses på den lokala restaurangen eller när våra barn spelar fotboll tillsammans, ska vi kunna se dem i ögonen och känna både stolthet och att det vi gör bidrar till vår gemensamma framgång.

 

Kedjekonceptet Ringup ägs av Electra Gruppen (publ) som utvecklar och driver IT-intensiva och kostnadseffektiva koncept för varuförsörjning inom hemelektronik och telekommunikation. Koncernen har ca 225 kedjeansluta butiker med en omsättning i detaljistledet på ca 2,8 miljarder kr.

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok