2018-05-25

Trecom förlänger partnerskap med ÖIS Fotboll

Nu är det klart att Trecom förnyar sitt sponsoravtal på nivå Sällskapet med ÖIS under säsongen 2018.

Trecom är verksamma inom telekombranschen och erbjuder skräddarsydda telefoni, it och körjournals-lösningar till företag.

Sedan starten 2014 har bolaget tagit stora marknadsandelar i södra Sverige och haft en väldigt stark tillväxt. Samarbetet med ÖIS tog sin början under våren 2017 och Trecom har sedan dess varit en viktig partner till ÖIS.

– ÖIS satsning på fotbollen, strävan efter ungdomars och alla människors utveckling samt de viktiga CSR arbeten som föreningen gör tycker vi är ett föredöme och går helt i linje med våra egna värderingar på Trecom. Vi är oerhört stolta över detta samarbete, säger Edvin Dzajic, Partner på Trecom.

Trecom är även officiell leverantör av telefoni till klubben och ÖIS tackar för det engagemang som Trecom visar föreningen. Båda parter ser fram emot att utveckla samarbetet under året!

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

    Gå till toppen

    Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

    Ok