2018-03-06

Trecom förlänger som huvudsponsor

 

Nu är det klart att TRECOM förlänger sitt huvudsponsorskap med Jönköpings Södra så att det även gäller för säsongen 2018.

TRECOM jobbar med att förenkla företagens telefoni och fordonslösningar. Sedan starten 2014 har TRECOM tagit stora marknadsandelar i södra Sverige och haft en väldigt stark tillväxt. Samarbetet med Jönköpings Södra tog sin början under sommaren 2015 och TRECOM har sedan dess varit en viktig partner till Jönköpings Södra.

Under sommaren 2016 utvecklades samarbetet då TRECOM blev en av huvudsponsorerna och dräktpartner för klubben. Partnerskapet som huvudsponsor fortsatte under 2017 och har nu även förnyats för hela 2018.

Vi gillar det arbetet som görs i föreningen och vill vara långsiktiga i vårt samarbete oavsett serietillhörighet. För oss är det viktigt att kunna ge tillbaka till idrotten och bidra till många ungdomars utveckling,   säger Johan Smedberg på TRECOM.

Vi är otroligt glada över att få fortsätta vårt samarbete med TRECOM. Att ha gjort klart huvudsponsorskapet är en viktigt pusselbit i vårt arbete under kommande säsong, säger Mikael Andersson, marknadsansvarig på Jönköpings Södra.

TRECOM är även officiell leverantör av telefoni till klubben och Jönköpings Södra tackar för det engagemang som TRECOM visar föreningen. Båda parter ser fram emot att utveckla samarbetet under året!

 

 

Wowservice
Operatörsneutrala
Personlig rådgivare

Kontakta oss

Gå till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ok