VI HJÄLPER ER MED

PRODUKTER

MOBILTELEFONER

Idag är mobiltelefonen en av företagets viktigaste funktioner. Vi erbjuder er samtliga modeller från ex Apple, Samsung, Sony och HTC.  Vi har snabb leveranstid på de flesta modeller och ni får mobiltelefonen levererad direkt till ert företag eller genom att hämta ut den i vår butik.

SURFPLATTOR

Fler företag väljer idag att förse sina anställda med surfplattor. Det finns idag surfplattor som stödjer både wifi och 3G/4G hastigheter och ni väljer det som passar er bäst. Vi säljer samtliga surfplattor från leverantörerna.

IP & KONTORSTELEFONER

Vi levererar ett brett urval utan fasta IP & kontorstelefoner samt dect. Vi samarbetar med Mitel som är marknadsledande leverantör utan IP och molntjänster. Vi tillhandahåller även produkter från välkända Konftel.

TILLBEHÖR & HEADSET

Vi erbjuder er ett brett sortiment av tillbehör & headset för era mobiltelefoner, surfplattor och datorer. För att garantera er bästa kvalitet samarbetar vi med de ledande leverantörerna med full garanti. Förmånliga paketpriser finns att få vid intresse.

RINGUP B2B

Få er helt egna B2B shop att handla hårdvaror och tillbehör till låga priser ifrån. Vi skräddarsyr detta efter ert behov och de modellerna som är intressanta för ert företag.

Debitering av köp sker via faktura.