Vi är företagarnas operatörsneutrala samarbetspartner och hjälper till med upphandlingar och rådgivning för bättre beslut av telefonilösningar.

På Trecom är vi specialister på allt inom företagstelefoni och våra skräddarsydda lösningar täcker alltifrån mobila och fasta företagsabonnemang och företagstelefoner, till växelsystem och IP-telefoni. Trecom analyserar ditt företag och ger dig en lösning med utgångspunkt från era behov och önskemål.

Vi kan hjälpa er att upphandla er telefoni/it och hitta lösningar som är kostnadseffektiva, flexibla och anpassade för er verksamhet.

Tack vare vårt nära samarbete med alla stora telekomoperatörer kan vi erbjuda tjänster som passar alla kunder oavsett storlek, bransch eller behov. Med oss som samarbetspartner får ni alltid neutralitet vid upphandling och alltid bästa möjliga lösning till rätt pris.

Vill du bli uppringd? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan

Partners

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Wowservice
Operatörsneutrala
Personlig rådgivare

Kontakta oss

Gå till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ok