Webshop

Nu är butiken öppen Dygnet runt

Som kund till Trecom får ni tillgång till RingUp webshop. Det är som en helt vanlig webbshop, men helt anpassad till just din verksamhet men mycket enklare och smartare.

VI har ett stort utbud av produkter, men många företag vill styra valmöjligheterna för sina medarbetare. RingUp Webshop gör det möjligt att låsa sortimentet till ett begränsat urval som du bestämmer själv.
Om det är tiotusentals produkter eller bara tio, spelar ingen roll. Det är alltid kostnadseffektivt att ha kontroll på inköp och utgifter.

RingUp webshop ger dig direktaccess till ett 12 000 kvadratmeter stort centrallager. När du loggat in ser du aktuell lagerstatus på just ditt sortiment. ”Slut på lager” är osedvanligt sällsynt. Lagret är stort och mycket välfyllt.

Leverans nästkommande dag
Din order hanteras snabbt och effektivt, eftersom du har direktkontakt med centrallagret. Produkterna kan därför levereras nästkommande dag beroende på när du lägger din beställning.

Attestfunktion
De flesta företag har en kostnadsgräns för sina medarbetares inköp. Andra företag vill få samtliga inköp attesterade internt innan köpet godkänns. RingUp webshop har en smart inbyggd funktion som gör det möjligt att signera ordrar elektroniskt innan köpet genomförs.

Allt viktigt på ett ställe
Orderstatus, inköpshistorik, statistik m.m. är tillgängligt för administratörer direkt i shopen. Tidsbesparande, smart och enkelt.

 

Är du kund Ansök om webshop

Är du kund och har ett inlogg?
Logga in 

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok