Som den ledande filmfestivalen i Norden tar Göteborg Film Festival film från hela världen till Göteborg. Målsättningen är att vara en språngbräda ut i världen för ny nordisk film. Festivalen startades 1979 och har sedan dess lockat tusentals biobesökare till Göteborg varje år. Festivalen har varje år drygt 130 000 besök och erbjuder cirka 450 filmer från ett 80-tal länder.

– I vår upphandling där vi fick många alternativ för vår växel och telefonilösning så föll valet på Trecom. Utöver den nya växeltjänsten som kommer att hjälpa oss i vårt dagliga arbete och öka vår tillgänglighet för våra besökare så var Trecom mycket lösningsorienterade och kan stå för den typ av flexibilitet och support som vi behöver, Nicke Wennerlund, Göteborg Film Festival.

RingUp Trecom finns idag på tre platser i Sverige: Göteborg, Jönköping och Stockholm och levererar telefonilösningar från Tre, Telenor, Telia, Tele2, Telavox samt. EasyTelefoni till bolag i alla storlekar.

– Göteborg Film Festival är en fantastisk organisation som engagerar och berör tusentals människor varje år. Vi är mycket glada över att få vara deras officiella helhetsleverantör inom telefoni och växellösningar, Edvin Dzajic, ansvarig för samarbetet och Partner på RingUp Trecom i Göteborg.

Vid frågor:

RingUp Trecom: Edvin Dzajic, 010 – 330 16 88

Göteborg Film Festival: Nicke Wennerlund, 031-339 30 00

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok