-Det är mycket glädjande att Trecom har tecknat ett huvudsponsoravtal med föreningen säger Sune Lantz, Ordförande. Avtalet innebär att Trecom kommer att få en synlig prägel under och omkring de Allsvenska matcherna samt även synas i andra sammanhang där Föreningen har olika aktiviteter. Trecom är även officiell leverantör av telefoni till Jönköping Södra IF.

-Vi är oerhört stolta över att nu få möjlighet att bli en av huvudsponsorerna och hjälpa Jönköpings Södra IF på sin väg mot allsvenskt guld! Vi ser fram emot ett långt samarbete framöver säger Trecom.

 

Trecom är ett entreprenörsdrivet, personligt och nytänkande telekombolag. Vi samarbetar med samtliga operatörer på den svenska marknaden för att erbjuda våra kunder stor valfrihet och bästa möjliga lösning till rätt pris. Hos oss tar vi helhetsansvar genom att sköta förhandling, utbildning och support. Vår personal består av kreativa, kompetenta och erfarna personer som tillsammans innehar över 30 års samlad branscherfarenhet för att du som företagare ska få service i världsklass!

 

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Wowservice
Operatörsneutrala
Personlig rådgivare

Kontakta oss

Gå till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Ok