ÖIS kan stolt presentera en ny spännande partner på nivån Sällskapet. Det handlar om Trecom som är återförsäljare och rådgivare inom telefoni och körjournalssystem. Därmed kommer Trecom vara en av ÖIS stora partners under kommande säsong.

Vilka är Trecom?
– Vi är en återförsäljare och rådgivare som hjälper företag att hitta skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar inom telekom och fordonslösningar. Vi samarbetar med Telenor, Tre, Tele2, Telia, Telavox och EasyTelefoni, detta för att våra kunder ska få bästa möjliga telefonilösning. Inom fordonslösningar erbjuder vi av skatteverket godkända elektroniska körjournaler som minskar administrationen , sparar pengar och förbättrar företagets körningar, säger Edvin Dzajic, delägare på Trecom i Göteborg.

Vi träffar alla våra kunder, lär känna deras verksamhet och lyssnar till deras behov och önskemål, därefter tar vi fram en lösning som är anpassad till kunden. Vi är en helhetsleverantör inom telefoni och fordonslösningar då vi också supportar våra kunder under hela avtalstiden, fortsätter Dzajic.

Varför väljer ni att stötta ÖIS och bli partner på nivån Sällskapet?
– För oss på Trecom är det en självklarhet att hjälpa ÖIS framåt mot toppen, ÖIS är en anrik klubb med en fin historia. ÖIS är en klubb som delar våra värderingar och som vi gärna samarbetar med. Vi har fått god respons från både klubben, dess medarbetare och tror på ett framgångsrikt partnerskap.

Dessutom berättar Dzajic att Trecom kommer ge tillbaka en del av vinsten vid affärer inom nätverket.

– I alla affärer vi gör med företagskunder som är medlemmar i ÖIS och stödjer klubben kommer vi att ge tillbaka en del av vinsten till ÖIS. Det är en självklarhet att försöka hjälpa ÖIS framåt och tillbaka till allsvenskan. Det ligger oss varmt om hjärtat att kunna ge tillbaka till idrotten.

ÖIS är glada över att Trecom väljer att stötta klubben och ser fram emot framgångsrikt samarbete.

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok