En smidig och användarvänlig tjänst som följer skatteverkets riktlinjer för körjournal. Alla dina resor registreras automatiskt, och via app eller dator kan du välja privat- eller tjänsteresa – inget mer pappersarbete och du riskerar inte en kostsam skatterevision i efterhand!

Komplett körjournal direkt i din webbläsare eller i mobilen. Administratör får via portalen en översikt över företagets samtliga fordon, tillgång till rapporter, möjlighet att enkelt kunna lägga till nya licenser m.m.

Få en komplett godkänd körjournal direkt i din telefon eller webbläsare utan krångel. Med våra smarta funktioner och automatik slipper du arbetet med papper och penna samt riskera en kostsam skatterevision i efterhand.

Med vår körjournal försvinner er manuella hantering av bilarnas körjournal och ni sparar tid som kan användas produktivt istället. Du säkerställer samtidigt en korrekt körjournal som är godkänd av skatteverket

Körjournalen dokumenterar alla körningar automatiskt via GPS och GSM så att varken företag eller anställda riskerar att upptaxeras i efterhand. Körjournalen finns tillgänglig via webb och app.
RingUp Körjournal följer Skatteverkets krav med: Adress, datum, tid och vägmätarställning för både resans start och slut och antal kilometer.

Säkerställ att fordon inte används utanför geografiska områden (Geofence). Skapa en eller flera zoner och bli notifierad när en eller flera bilar åker ut eller in i zonen.

 

Vill du bli kontaktad?

Arbetsprocess

Välkommen in för ett personligt möte med oss där vi granskar och bedömer er företagssituation och analyserar fram en lösning som är bäst för er. Vi baserar våra beslut efter era behov och er efterfrågan. Vi erbjuder en fullskalig support under hela avtalstiden för att du ska känna dig säker med oss som leverantör.

 • Möte

  Träffa oss för ett personligt möte.

 • Analys

  Utifrån mötet säkerställer vi en behovsanalys.

 • Offert

  Vi tar fram en kostnadseffektiv offert.

 • Avtal

  Avtal godkänns.

 • Utbildning

  Vi anordnar skräddarsydda utbildningar vid behov

 • Support

  Alltid personlig service och uppföljning.

Jämför avtal hos alla operatörer
Vi tar hand om allt
Personlig rådgivare

Kontakta oss

  Gå till toppen

  Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

  Ok